Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Secret Santa Swap!!!!

Φέτος για πρώτη φορά και ομολογουμένως αρκετά διστακτικά ,έλαβα μέρος στην Χριστουγενιάτικη μυστική ανταλλαγή δώρων! που διοργανώνει  η  marilenaspotoart! 
Με μεγάλη  χαρά ετοίμασα το δωράκι για τον μυστικό αποστολέα και με ακόμα περισσότερη ανυπομονησία περίμενα το δικό μου δωράκι  !!!!Και ναι με μεγάλη μου χαρά ,ανοίγοντας την πόρτα βρήκα το μαγικό πακέτο να με περιμένει!!Ένα υπέροχο βιβλίο !!!Αμεσως φαντάστηκα τον εαυτό μου να το διαβάζει παρεούλα με ζεστό  καφεδάκι!!Ο τίτλος δελεαστικός "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου"..Υπέροχες ,ζεστές ευχές και μια ξεχωριστή αφιέρωση ,απο ένα γλυκύτατο και ταλαντούχο πλάσμα συνόδευαν το βιβλίο!!!Χάρηκα ,χάρηκα παρα πολύ ,ένιωσα σα μικρό παιδί και ένα τεράστιο χαμόγελο γέμισε το πρόσωπό μου!!Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!
Η Κική διαχειρίζεται και το blog ΕΚΦΡΑΣΟΥ!,ρίξτε όχι μια ,αλλά πολλές ματιές και χαλαρώστε,προβληματιστείτε,αφεθείτε....
Κική μου σε ευχαριστώ παρα πολύ!!Εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλιο σου και να έχει πάντα ανοδική πορεία !!!Και επειδή πιστεύω ότι τα ρόδια φέρνουν καλοτυχία ,έβαλα το βιβλίο της αγαπημένης μου  Κικής δίπλα σε αυτά για γούρι!!Καλές γιορτές με υγεία ,αγάπη και όμορφες ,γεμάτες αναμνήσεις στιγμες!!





το αγαπημενο !!!!δεν ξέρω και εγώ ποσες φορές το έχω διαβάσει!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BLOG DESIGN BY BLOG ME BEAUTIFUL


Blogging tips