Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Αν είχα μια μικρή γωνιά ...

Αν είχα μια μικρή γωνιά ,έναν δικό μου χώρο σε μια γωνιά του σπιτιού μου,ένα μέρος για να οργανώνομαι ,να βάζω τις σκέψεις μου σε σειρά ,να είναι η δική μου γωνιά θα ήθελα να είναι κάπως έτσι!Ξέρω ότι δεν μπορώ να το έχω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τον  φαντάζομαι!!για δείτε τι εννοώ!!

lillyqueenvintage.blogspot.com

myloveofstyle

livelaughrowe

apartmentsilike.wordpress.com  
http://www.homedit.com


homedit.com/
.homedit.com
Για πείτε σας αρέσει το shabby chic στυλ και αν ναι ποιο σας αρέσει πιο πολύ;;;

16 σχόλια:

  1. Aν και έχω χώρους να τους μετατρέψω σε αποκλειστικά δικό μου ποτε δεν έγινε διότι ποτέ δεν φεύγω απο τον πάγκο κουζίνας,που δεν είναι και στις προτεραιότητές μου χα χα χα! μου άρεσε υπερβολικά η πρώτη σου εικόνα αλλά και η τελευταία επειδη το γραφειάκι έχει θέα!!!! φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ λατρεψα την πρώτη εικόνα μου δίνει την αίσθηση ενός πολύ προσωπικού χώρου!!Ακόμα και αν δεν ξεκολάμε απο τις κουζίνες μας μπορούμε έστω και λίγο να ονειρευόμαστε ομορφους χώρους!χαχα!!

      Διαγραφή
  2. Κατ αρχάς να πω ότι όλες οι φωτογραφίες είναι υπέροχες! Παράπονο και δικό μου σ αυτό το σπίτι που δεν έχω έναν χώρο για μένα...αν πρέπει να διαλέξω έναν, διαλέγω την προτελευταία φωτογραφία του homedit.com γιατί είναι πιο κοντά σε αυτό που σκέφτομαι αν τα καταφέρω και φτιάξω την δική μου γωνιά. Φιλιά και καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xριστίνα μου έχεις απόλυτο δίκιο νομίζω ότι η προτελευταία εικόνα είναι πιο εύκολα πραγματοποιήσιμη ,οι υπολοιπες φωτογραφίες όμορφες δε αλλά απαιτούν αρκετό χώρο και φυσικά έχουν μεγαλύτερο κόστος!!Ανυπομονούμε λοιπον να δούμε την δική σου γωνιά!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ρομαντικές οι προτάσεις σου. Καλημέρα & καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες προτάσεις! Ότι πρέπει για μερικές γαλήνιες ώρες χαλάρωσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poli wraies protaseis kai poli wraio blog!!!! teleia aisthitikh ! xairomai poy to anakalupsa! thesecretofwomen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ χριστίνα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!ελπίζω να τα λεμε συχνα!!

      Διαγραφή
  6. Τι όμορφοι χώροι!! Εγώ θα το έφτιαχνα όπως στη πρώτη φωτογραφία μαζι με τη πολυθρόνα όμως ;) Μακάρι να μπορούσα να έχω ένα χώρο μόνο δικό μου έτσι φτιαγμένο!! Καλό Βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά αυτές οι μικρές γωνιές μπορούν να κάνουν την διαφορα. Λίγο να μπορούσα να κάτσω βρε παιδί μου!!! Όνειρο .... ευχαριστώ για τις όμορφες εικόνες littledeco.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά αυτές οι μικρές γωνιές μπορούν να κάνουν την διαφορα. Λίγο να μπορούσα να κάτσω βρε παιδί μου!!! Όνειρο .... ευχαριστώ για τις όμορφες εικόνες littledeco.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη πρώτη γωνια θα επέλεγα κι εγώ! Εκείνη η πολυθρόνα- ανάκλιντρο με έχει σαγηνεύσει! Θα ήθελα βέβαια και μια ντουλάπα μέχρι τον ουρανό με κρυφό πάγκο για τη ραπτομηχανή και άπειρα συρτάρια για να κρύβω τα διαφορα μικροπράγματα που μαζεύω για τις δημιουργικές στιγμές!
    Που να βρεθεί κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ όλες είναι υπέροχες! Έχω τρέλα και εγώ με το shabby chic! μακάρι το σπίτι μου να ήταν τέτοιο στυλ ΟΛΟ! Περιττό να πω ότι παρηγορούμαι με τις φωτογραφίες blog διότι δεν βλέπω να αποκτώ κάτι τέτοιο σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελειο το shabby chic!!! Εγω θα καθομουν στη λευκη πολυθρονα της πρωτης φωτογραφιας με το keep calm στο τοιχο!! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BLOG DESIGN BY BLOG ME BEAUTIFUL


Blogging tips