Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η μεταμόρφωση μιας κρεμάστρας

Στην προσπάθειά μου να οργανώσω και να τακτοποιήσω το νέο μας σπίτι και ιδιαίτερα τα δωμάτια,διαπίστωσα πως θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη μια κρεμάστρα τοίχου..Η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους τις κρεμάστρες δεν τις συμπαθούσα ιδιαίτερα,ας οψεται όμως η ανάγκη..εκείνες τις μέρες στο πανηγύρι της πολης βρήκα μια από αυτές..φυσικά και δεν ξετρελάθηκα αλλά όταν το καλοσκέφτηκα μια ιδέα μου ήρθε!!Θα την μεταμόρφωνα με την βοήθεια του ντεκουπάζ σε τελική ανάλυση αν κάτι δεν πήγαινε καλά το κόστος της ήταν αρκετά χαμηλό και θα μπορούσε να αντικατασταθεί ωραιότατα!!Σκέφτηκα να της κάνω μια είδους  παλαίωση να φαίνεται πιο παλιά και κατά την γνώμη μου το αποτέλσμα ήταν αρκετά ικανοποιητκό!Δυσυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω την αρχική μορφή της κρεμάστρας αλλά σίγουρα τράβηξα αρκετές όταν την τελείωσα!!












Ελπίζω να σας αρέσει!!και φυσικά περιμένω τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας!!

10 σχόλια:

  1. Πολύ ρομαντική η κραμαστρα σου!! Και χρησιμότατη βεβαίως βεβαίως!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ρομαντίκη η μεταμόρφωση της κρεμάστρας και οι χρυσοί γάντζοι ταίριαξαν τέλεια με το λευκό και τα παστέλ! Με γεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη με υπέροχο μοτίβο.Τα δύο αυτά στοιχεία την ανεβάζουν πολύ στα μάτια μας.....προσθέτουμε και την μεγάλη χρησιμότητα της ,όπότε το αποτέλεσμα είναι "μία υπέροχη ρομαντική δημιουργία) Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααχχα!! Έχουμε μια τέτοια κακόγουστη κρεμάστρα στο 2ο δωμάτιο... μμμμ να της αλλάξω τα φώτα τώρα που το είπες!! χαχαχαχα Πολύ ρομαντική!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι η κλασική καφέ κρεμάστρα που έχουμε όλοι νομίζω, οπότε έχουμε εικόνα του πριν. Το μετά καμία σχέση!!! Πολύ ωραίο, ρομαντικό και βίνταντζ, όπως επιτάσσει η μόδα. Εγώ τη δική μας καφέ κρεμάστρα την έχω στο πατάρι, λες να την ανανεώσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφη!!..δεν γνωρίζω τίποτα για το ντεκουπάζ αλλά μου αρέσει το ρομαντικό
    vintage αποτέλεσμα...Πλέον είσαστε Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχη! Ρομαντική μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο! Γεια στα χέρια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BLOG DESIGN BY BLOG ME BEAUTIFUL


Blogging tips