Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το δώρο μου για την γιορτή της μητέρας..

Δεν είναι η πρώη φορά που γιορτάζω,ούτε η πρώτη φορά που παίρνω δωράκι από το αγοράκι μου ..φέτος ομως έχει για μένα διαφορετική αξία-σημασία πείτε το όπως θέλετε..το αγοράκι μου μεγαλώνει είναι κιόλας 9,5 και παρόλα αυτά εξακολουθεί να έχει  την ίδια χαρά ,την ανυπομονησία,την όρεξη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια έκληξη...Η καρτούλα του ετοιμάστηκε στο σχολείο ,μου την έδωσε σήμερα το πρωί, έχοντας ξυπνήσει νωρίτερα για να ετοιμάσει πρωινό..ναι ναι!!έβαλε το γάλα στην κούπα μου,έφτιαξε  φέτες του τοστ με μαρμελάδα και μέλι,μου έδωσε την κάρτα και μου έβαλε να ακούσω στον υπολογιστή το "Η καλύτερη μαμά του κόσμου"..Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω συναισθήματα,διαβάζοντας  το περιεχόμενο της κάρτας  σκουπιδάκια μπήκαν στα μάτια μου !!Το αγοράκι μου μεγάλωσε!!






 Αγοράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,μαζί με την αδερφή σου είστε ότι πιο πολύτιμο έχω!!
Σας αγαπώ πάρα πολύ!!

13 σχόλια:

  1. Χρόνια σου πολλά για σήμερα.
    Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλα και σε εσένα Ελπίδα μου και του χρόνου να ειμαστε καλα!!

      Διαγραφή
  3. Χρονια πολλα στο αγορακι σου και να σου ζησουν και τα δυό !!! φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά! Καλέ εγώ βούρκωσα με αυτά που σου γράφει! Δεν θα έμπαιναν σκουπιδάκια στα δικά σου μάτια; :))) Να χαίρεσαι τα αστέρια σου Μαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα και σε εσένα Σοφία μου!!!στην αρχη δεν πίστεψα οτι τα ειχε γράψει αυτός!!νομιζα οτι ηταν κάποιο κείμενο που απλα αντέγραψε στο σχολειο!!τον αδίκησα για λιγο!!!μου αρεσε παρα πολυ το δωρο προς την μαμα σου καθως και τα free prinables !!!

      Διαγραφή
  5. Να τον χαίρεσαι να σου φτιάξει πολλές πολλές κάρτες! Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ βρε Μαρία μου, βούρκωσα με όσα διάβασα! Μπράβο να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, πάντα χαρές και στιγμές συγκίνησης σας εύχομαι.. χρόνια πολλά μανούλα! φιλιά

    Υ.Σ: Σκέψου τι εκπλήξεις έχει να κάνει αύριο-μεθαύριο στα κορίτσια! Θα τον λατρέψουν! χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται και πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές.
    Καλημέρα & καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σκουπιδάκια μπήκαν και στα δικά μου μόλις το διάβασα. Ανυπομονώ και τα δικά μου παλικαράκια να μεγαλώσουν και να πάρω το πρώτο μου δώρο στην γιορτή της μανούλας... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαράκι, σου έχω ένα βραβείο! Θέλεις να το δεις? Μπες στο παρακάτω link και δες: http://mama365days.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BLOG DESIGN BY BLOG ME BEAUTIFUL


Blogging tips