Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μεταμορφώσεων συνέχεια..σειρά είχε ένα παιδικο τραπεζάκι με την καρέκλα του!!

Κυριολεκτικά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει...με την μετακόμιση βρήκα πράγματα που είχαμε αγοράσει για το παιδικό δωμάτιο του Γιώργου μας,ο λόγος για ένα ξύλινο τραπεζάκι με καρέκλα ,το οποίο για την ακρίβεια το είχαμε καλοπληρώσει..  Στο νέο μας σπιτικό έχουμε την πολυτέλεια να έχουν τα παιδιά το δικό τους δωμάτιο κατασυνέπεια το εν λόφω ξύλινο τραπεζακι δεν χωρούσε με τίποτα στο νέο του δωμάτιο και φυσικά ήταν πολύ μπεμπέ!
Η πρώτη σκέψη ήταν να το πετάξουμε,ήδη είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά ,πάνε και ποσα χρόνια που το είχαμε αγοράσει.Από την άλλη πλευρά το δωμάτιο της μικρής παρέμενε άδειο,εχει την κούνια της και τίποτε άλλο ,έτσι σκέφτηκα να το μεταμορφώσω και να το τοποθετήσω εκεί!
Αρχικά το έβαψα με καφέ χρώμα,στην συνέχεια πέρασα όλη την επιφάνεια με κερί και στην συνέχεια πέρασα το τελικό χρώμα ,ένα ανοιχτόχρωμο μπεζ.Με γυαλόχαρτο έτριψα ορισμένα σημεία έτσι ώστε να φαίνεται πιο παλιό ..
Μέχρι εδώ όλα καλά ,σίγουρα ήμασταν σε καλό δρόμο,ήδη είχε αλλάξει η μορφή του αλλά ήθελα και κάτι άλλο..έτσι λοιπόν μια ήταν η λύση:ντεκουπάζ!
και ναι το αποτέλεσμα με δικαίώσε!!πέρασα με βερνίκι και το άφησα να στεγνώσει!!Μέχρι και ο δύσπιστος μπαμπάς μου ,που παρακολουθούσε με διστακτικότητα το όλο εγχείρημα,δεν πίστευε στα μάτια του!!Έτσι τοποθετήθηκε στο δωμάτιο της μικρής μου,η οποία φαίνεται να το απολαμβάνει!!









Και μη νομίζετε ότι σταμάτησα μόνο σε αυτό ,έρχεται και συνέχεια..μεταμόρφωση νουμέρο 3!!

6 σχόλια:

  1. Τέλεια η μεταμόρφωση. Ό,τι πρέπει για κοριτσίστικο δωμάτιο. Αναμένουμε και την νο. 3! Την καλησπέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααα τέλεια έγινε η μεταμόρφωση!!! Μπράβο! Έχω κι εγώ ένα τραπεζάκι τους και το γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό...!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονειρεμένο έγινε... για ένα ονειρικό δωμάτιο μιας μικρής δεσποινίδας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BLOG DESIGN BY BLOG ME BEAUTIFUL


Blogging tips