Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Διακόσμηση με πεταλούδες!!

Το Πάσχα πέρασε και η γωνιά μου στην κουζίνα με την πασχαλινή διακόσμηση και τα αυγά ,έπρεπε σιγά σιγά να ανανεωθεί..με τι ομως;;;Η διάθεση περίεργη, μας περιμένει μετάθεση ,επιστροφή στην  Ελλάδα και μετακόμιση!!Ο άντρας μου ,βλεποντάς με να διακοσμώ την γωνιά μου ,μου είπε χαρασκτηριστικά "χαράς το κουράγιο σου ,απορώ που βρίσκεις την διάθεση"..ναι και εγώ απορώ και δεν έχει καθόλου άδικο, αλλά μάλλον ετσι  ενεργοποιοπούνται οι δικές μου άμυνες  και δεν αγχώνομαι ή για την ακρίβεια αγχώνομαι λιγότερο!!Στο θέμα μας λοιπόν!!Η διακόσμηση είχε αρκετή χαρτοκοπτική ,χρωματιστά φύλλα Α4 υπήρχαν στο σπίτι ( σε παλ χρώματα εννοείται) αγαπώ τα παστέλ και τα γήινα χρώματα!!Αρχικά βρήκα στο internet ένα σχέδιο πεταλούδας,το σχεδίασα στα χρωματιστά φύλλα και άρχισα να κόβω!!αυτό ήταν όλο!!Οι πεταλούδες μου ήταν έτοιμες προς χρήση!!Τις στερέωσα με σελοτέιπ στο γυάλινο παράθυρο και επειδή ορισμένες "γλίστρησαν" κόλλησα και ορισμένες πάνω στα κλαδάκια μου!!Ελπίζω να σας αρέσει!!






Και για το τέλος άφησα δύο αγαπημένες μου κατασκευές !!Το αγαπημένο μου τελάρο "Home Sweet Home"..



και το στεφάνι που διακοσμεί την κεντρική μας πόρτα!


12 σχόλια:

  1. όλα υπέροχα! και έχουμε και ίδια γούστα, τις πεταλούδες τις έχω κάνει και εγώ και το στεφανάκι μοιάζει πολύ με ένα παλιότερο δικό μου που το δώρισα! γι αυτο μου αρέσει το μπλογκ σου, εχει στοιχεία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι παρα πολυ Μάχη μου!!!για κάποιο διάστημα ειχα κολλήσει με τα στεφάνια ,ας ειναι καλα το pinterest!!!φθηνα υλικα που μεταμορφώνουν το χώρο!!!νομιζω οτι εχουμε το ίδιο γούστο ,το διαπίστωσα και τις προάλλες με τον τοίχο με τις ριγες!!!

      Διαγραφή
  2. αχ, μ'αρέσουν πάρα πολύ..... φαίνονται σαν να είναι 3D.και αληθινές...

    και στο τελάρο, αμα σου πω ότι κάπως έτσι ήταν και τα λουλούδια που είχα φτιάξει για μία κάρτα γενεθλίων της κόρης μου πέρσι.... ίδια γούστα έχουμε ..??

    φιλάκια
    χχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι πολυ που σου άρεσαν!!!!ναι ειναι πολυ ευκολο να τα φτιάξεις αυτα τα λουλουδακια βεβαια χρειάζονται αρκετη υπομονη αλλα χαλάλι!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ μου αρέσουν οι πεταλουδίτσες σου αλλά και το σύνολο της διακόσμηση! Είναι πολύ φρέσκο και ανοιξιάτικο!!
    Άσχετο αλλά πρέπει (αν δεν έχεις ήδη) να κάνεις λογαριασμό στο Pinterest! Οι φώτο σου είναι τέλειες και θα χαιρόμασταν πολύ να μπαίνανε και στο Group Made in Greece (www.pinterest.com/kkonst0/made-in-greece) ! Στείλε mail αν ενδιαφέρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Κατερίνα μου !!!ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια !!!ενννοειται οτι θα ηθελα να μπουν στο group οι φωτογραφίες μου με μεγαλη μου χαρα!!!ψαχνω να σε βρω!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφη η όλη σύνθεση με τις πεταλούδες αλλά και το τελάρο & το στεφάνι!
    Όσο για το κουράγιο, έρχεται μαζί με τη διάθεση που μας δίνει ένας όμορφα διακοσμημένος χώρος. Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Δήμητρα μου τι ομορφα που τα λες!!!εχεις απόλυτο δίκιο!!καλημερα και καλο σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  5. Με έχουν καλύψει σε όλα οι προλαλήσασες! Εγώ πάντως όταν φτιάχνω κάτι αδειάζει το μυαλό μου από τα καθημερινά κι εκείνη την ώρα σου δημιουργούνται τόσες εικόνες! Η διάθεση μου λοιπόν μεταβάλλεται αυτόματα γιατί κάτι καινούργιο θα προστεθεί στον χώρο μου. Καλό Σαββατοκύριακο και φιλιά κι από εμένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να ομορφαινεις το χωρο σου ασχετα με το ποσο θα εισαι ακομη εκει σου φτιαχνει τη διαθεση και το κανω κι εγω....τα στεφανια ολα πολυ πολυ ομορφα , φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλώς σε βρήκα!πολύ όμορφα τα πραγματακια που έφτιαξες!!!λατρευω τις πεταλούδες και οι δικες σου όλες μαζί ειναι τέλειες!Καλή συνέχεια!!!!!!θα ξανάρθω στο σπιτακι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BLOG DESIGN BY BLOG ME BEAUTIFUL


Blogging tips